Logo Scandens
Logo Al-ko
0725 659 807
contact@piese-remorci-rulote.ro

Despre noi

Suntem o societate comerciala cu capital integral romanesc, avand o experienta pe piata interna in domeniul implementarii solutiilor tehnice inca din anul 1999.

Incepand cu anul 2013 am initiat colaborarea cu producatorul german AL-KO, in calitate de importator si revanzator, ca raspuns la solicitarile pietei locale de piese si accesorii specifice domeniului remorcilor, semiremorcilor si rulotelor.

In anul 2014 am infiintat cel mai nou centru logistic de import, devenind astfel distribuitor al pieselor si accesoriilor AL-KO exclusiv, acoperind toate zonele din Romania.

In prezent comercializam intreaga gama de piese si accesorii AL-KO pentru toate tipurile de remorci, semiremorci si rulote, din stocul permanent sau pe baza de comanda, la preturi de producator.

De asemenea va punem la dispozitie caile de contact, unde, la cerere va putem crea un cont partener, care va asigura prioritar multiple facilitati ce constau in stabilirea si identificarea produselor, procesarea comenzilor, preturi reduse si gratuitati la transportul marfii.

Identificarea componentelor AL-KO

  1. Se face in baza codului de producator numit Cod ETI, identificat prin semnul cheii franceze urmat de sase cifre (Ex: 811XXX). Acest cod se gaseste inscris pe placuta constructor al puntii (axei) si pe dispozitivul inertial de franare.

  2. Se face in baza codului de producator inscris individual pe reperul solicitat (Ex: 247285-Cablu frana, 370589-Amortizor, 1213889-Set saboti frana)
Placuta constructor de identificare

Legislatia privind componentele AL-KO

Steagul Romaniei Romania

Calcul de frana in conformitate cu ECE-R13
Pentru solicitari
Adresati-va producatorului.